Когато на една жена й предстои среща с мъж, тя се старае да изпипа всяка част от нейния външен вид до последния детайл, за да не разочарова отсрещната страна. И въпреки че те често биват подигравани как той не се интересува и дори няма да забележи нейния стайлинг, истината е, че според проведени изследвания, по-голям процент от мъжете действително имат своето мнение относно него, като почти сто процента от тях са категорични, че това една жена да е сексапилна, зависи до голяма степен от обувките й. В тази статия ще ви споделим кои дамски обувки те не харесват и дори мразят. Така че вземете това под внимание и все пак имайте едно наум!

За разлика от мъжките обувки, женските такива изобилстват от ужасно странни и често нелицеприятни модели, които пък обаче често се носят и дори се смятат за модна тенденция. Първите такива, например, са именно ботите на дебела и висока платформа, тъй като според тях те са грозновати, заради кубичните си форми, а жената ходи тромаво и непривлекателно с тях. Въпреки че дори хиляди популярни дами по света избират така наречените ескимоски ботуши за да топлят краката си в студеното и мразовито време, мъжете ги ненавиждат поради тяхната грубоватост и липса на женственост.

Кожени мъжки боти с връзки в черно и тъмно кафяво 5497chk
Кожени мъжки боти с връзки в черно и тъмно кафяво 5497chk

Традиционните и обичани от поколения жени чехли сабо, които са изключително удобни и стабилни, не са никак харесвани от силната част от обществото, защото според тях те изглеждат строги, груби и убиват привлекателността. Навлезлите в света на модата еспадрили пък от своя страна са описвани като обувки, типични повече за селскостопанска работа, но не за женския и нежен крак. Най-малко презирано, нареждащи се на последно място са бразилските джапанки. Мъжете са на мнение, че те изглеждат нехигиенични и неподходящи за нищо друго освен банята или плажа. Признаваме, че в това има известна истина, но пък всеки е свободен да носи това, което най-много му се харесва, нали?!