Селена Гомес

Тийн звездата Селена Гомес комбинира раздвижената черна рокля с оранжево-жълти обувки.

Тя е символ на загадъчността, дълбоката страст и магията. Вечерната рокля в наситено, бездънно черно създава стилен и неповторим образ. Затова е вечна класика и предизвикателство!

Дългата черна рокля

е изборът на 100-процентовата лейди. Тъмният тон хармонира със светлата кожа, създавайки усещане за страстна нощ. И само от притежателката й зависи колко далече ще стигне. Дългите рокли без ръкави откриват красивите ръце, високите цепки привличат погледа към безкрайния крак, а дълбокото деколте – към красивия бюст. Роклите с декоративни презрамки на едно рамо, цепки на гърба или талията насочват погледите точно там, където бихте искали. Освен това черната рокля зрително изтънява силуета: правата или А-кройка с лекота скрива проблемните места. Дългата рокля с пищна пола напомня мистичния, съблазнителен тоалет на принцеса от далечни времена.

Черната рокля на Ralph Lauren се разчупва от цепка и сребристи орнаменти.

Късата черна рокля

е непоклатима класика – елегантна и винаги стилна. Дължината около коляното е задължителна, но в горната част са позволени всякакви експерименти – от оригинални презрамки и бюстиета до обемни или скъсени ръкави, волани, панделки.

Цветни комбинации

Черното е универсален цвят, отива на всеки и всичко. Класическото съчетание черно-бяло превръща роклята в изразителен, невероятно стилен тоалет. Не по-малко ефектна е комбинацията с бежов или бледорозов оттенък, внасяща полъх на романтика. Червено-черните рокли са дързък избор, разкривайки до край потенциала на решителните натури. Синьо-черната комбинация привлича погледа с плавния преход на тъмните и сдържани тонове. Официалната рокля в черно и зелено/черно и жълто е повече от добър избор за посрещането на 2012 – годината на Черния воден дракон.

Материи

Нежност и благородство носят черните рокли от кадифе, но не по-малко изкушаващ е блясъкът на копринената дреха. Флиртът е кодиран в прозрачната елегантност на шифона и органзата, а дантелата внася сексапил и ретро шик.

Аксесоари

Вечерната рокля изглежда зашеметяващо в компанията на обувки в червени, сребристи, бели и сини тонове. Колиетата, обиците и гривните могат да бъдат от скъпо и качествено сребро. Перлите са традиционен избор за черната рокля, пасвайки до съвършенство на елегантната й същност. И естествено, искрящият клъч – за къде без тази малка чанта, превзела модния подиум.
Идеалната (ве)черна рокля е готова да обвие притежателката си в прегръдката на нощната страст!