Талантливите , енергични и креативни Доменико Долче (Domenico Dolce) и Стефано Габана (Stefano Gabbana) са направили невъзможното.

Само десет години бяха нужни на италианските дизайнери да се превърнат от малко шивашко студио в Милано в моден законодател и империя от световен мащаб, с годишна печалба от десетки милиони долари.

В дългата поредица от изтъкнати клиенти на Dolce и Gabbana се нареждат имената на Мадона и Уитни Хюстън , Никол Кидман и Настася Кински .

Днес марката Dolce & Gabbana е стандарт за женствен лукс, изразяване и крещяща сексуалност. Модата от Италия , украсена с логото на фирмата D & G, подчертава вашия статус и престиж.

Долче и Габана първи първи показват на света скъсаните дънки и пуловери . В арсенала на всяка съблазнителка днес със сигурност се намира чифт дантелени чорапи, в комбинация с шокиращо съблазнителна дантела идеята отново е на Долче и Габана .

Фирмата притежава две основни линии: Dolce & Gabbana и D&G. Dolce & Gabbana е линия за луксозни продукти, включваща елегантни и изтънчени тоалети. В света на модата те се наричат още „първа линия“, което завишава цената на продукта. С годините освен луксозни тоалети и аксесоари, Dolce & Gabbana включват в линията си и по-всекидневни облекла. Другата основна линия на производителите е D&G, която създава спортно облекло за ежедневието на по-достъпни цени.

Dolce & Gabbana – Мъжка колекция

По замисъла на моделиерите от Милано в гардероба на съвременния мъж трябва да присъстват костюми, дънки (най-вече сиво -сини тонове), традиционните кожени якета , както и плътни плетени пуловери . Хит на сезона са дебелите подметки на обувките.

Женската колекция на D & G

В основата на колекцията тази пролет е жените да изпълняват ролята на посланици на добротата и светлината в леки, белоснежни рокли , къси панталони , въздушни рокли от Dolce и Gabbana . Елегантната простота и топлите цветове най-добре се допълват от перелини , кристали и дантела .

Те казват, че талантливите хора са талантливи във всичко. Всяка нова презентация на дизайнерите от Милано потвърждава тази практика. Dolce & Gabbana – Дамска колекция

По този начин , логото на D & G е украсено от ексклузивен аксесоар слънчеви очила Авиатор . Дизайна на очилата със златна рамка напълно съответства с модела на очилата за пилоти през 1936 година.

Фирменото лого на модната къща е гравирано и върху бутилките Мартини Голд . Между впрочем, дизайна и оформлението на опаковката също са авторски .

В близките планове на на модния дует е да помогне на начинаещите дизайнери, чиито колекции ще се продават в магазините на Dolce & Gabbana отворени точно за тези цел. Дизайнерите се надяват, че с течение на времето в техните магазини ще обединят под един най- перспективните модни дизайнери от цял ​​свят .