Лукс, престиж, класа – това са основните характеристики на модерната кожена мека мебел. Качествените материали, комбинирани с елегантния дизайн, могат да превърнат вашия дом в прекрасно кътче, където цари красота и хармония.
Ето и какви видове кожена мека мебел се предлагат най-често от производителите днес: предимно дивани за хол, включително и актуални ъглови дивани, кресла, табуретки, столове, канапета, легла, кухненска мека мебел и други.

Съвременната кожена мека мебел е отличен избор както за обзавеждането на дома, така и за проектирането на офис интериори. Тя изглежда много представително и е в състояние да издигне имиджа на фирмата в очите на всеки посетител.
Диваните се предлагат в различни цветове, но най-предпочитани са тези, които са решени в нюансите на черното, кафявото или бялото. Те са най-търсени, защото биха могли да се впишат лесно във всяка цветова схема, а и са много ефектен избор точно за кожена мека мебел.

В същото време столовете и табуретките, чиято тапицерия е от кожа, са не само красиви, но и изключително практични.
Ако сравним кожата с една стандартна текстилна тапицерия, предимствата на кожата веднага изпъкват на преден план. На първо място, качествената кожена мека мебел ще запази своя първоначален вид, дори и след години редовна употреба. Освен това тя не пропуска вода, което означава, че евентуална влага не би й повлияла по никакъв начин. Почистването също е елементарно. Но най-голямото предимство на кожената мека мебел си остава нейният луксозен и елегантен вид.

Аз мога да Ви препоръчам мека мебел от https://www.mobiladalin.bg/

Кожените фотьойли също са един много предпочитан елемент от декора на всеки дом или офис. Те не само изглеждат скъпи, но и се считат за най-практичните. Така например, масивен фотьойл с регулируема облегалка ще сътвори чудеса във всяко помещение, където решите да го поставите. Защото кожената версия на стандартното кресло може да си хармонизира отлично с всеки стил – както с по-луксозните и претенциозни, така и със семплите и аскетични интериори.