Ежегодно всяка компания или по-малка фирма прави на корпоративните си клиенти коледни подаръци. Разбира се, обикновено се търси елементът на изненада, като колкото по-оригинален е подарък е, толкова по-добре.

Рано или късно обаче, вълшебният извор на идеите се изчерпва и се налага да потърсим вдъхновение в Интернет. Голяма част от онлайн магазините за подаръци могат да предложат отлични решения на нашите нужди.

В тази статия ще разгледаме няколко такива.

1. Бутилка алкохол

Бутилка скъп алкохол винаги ще направи добре впечатление на корпоративните ни клиенти. Без значение дали ще изберем уиски, скоч, вино или бърбън, ще демонстрираме вкус и внимание към детайла.
За да придадем допълнителна тържественост на напитката, може да поръчаме изработката на персонализиран етикет с празнично послание към получателя. По този начин коледния ни подарък в никакъв случай няма да остане незабелязан.

2. Брандиран планер или тефтер

Този коледен подарък няма да излезе от мода в близките години. Все още голяма част от фирмите избират да подарят на партньорите и клиентите си брандирани тефтери или планери. Те могат да се окажат незаменим в ежедневния работен процес. Не са малко професионалистите, които предпочитат да записват задачите си и да планират деня си на хартия вместо на смарт устройство.
Това е практично и символично едновременно.

3. Билети за културно събитие

Най-добрият начин да доставим приятни емоции винаги ще бъдат събитията. Без значение дали това е концерт, театър, опера, балет или нещо друго в този ред на мисли, ние ще изпъкнем с нестандартен подарък за нашите клиенти. Много културни институции ще са повече от щастливи да помогнат за осъществяването но подобна идея за Коледа.

4. Гравирана химикалка

Това е страхотна идея за корпоративен подарък за Коледа. Когато искаме да персонализираме подаръка си и да го дадем на конкретен човек, марковата химикалка може да се окаже попадение точно в целта. Тя ще събужда приятни емоции всеки път, когато влиза в употреба.
Разбира се, съвсем не бива да изключваме възможността да комбинира няколко неща от гореизброените. В колета може да вмъкнем и няколко коледни играчки за повече настроение. Повечето фирми украсяват елха, върху която могат да сложат и нашите играчки.

Обичайно най-предпочитани са топките и ангелчетата, но бастунчетата, ботушчетата и еленчетата също са подходящи.

Още идеи за коледни подаръци тук: https://podaraci.bg/bg/koleda